Mesesarok

Üdvözlünk! Ezen az oldalon mostantól terveink szerint minden héten új mesét olvashatsz.
Az itt olvasható mesék még soha sehol nem jelentek meg!

vagyok, grafikus, rajz-vizuális kommunikáció tanár. Családilag elhivatott kreatív, alkotó, aki többet él fejben, szívből, mintsem fordítva. Életem központi elemei a gyerekek, a tanítás, az alkotás, ez a hivatásom, a mindennapjaim. Műhelyem a SZÍNházikó, ahol a munkáimmal megismerkedhettek. Itt azért vagyok, hogy amit András megálmodik, annak formát, képet adjak. Mindezt örömmel, szeretettel, tartalommal.

vagyok, matematikus a végzettségem, programozóként dolgozom. Hobbiból történetírással már régóta foglalkozom, de eddig csak családom tagjait szórakoztattam vele. Verka keresztlányom gyönyörű grafikái ihlettek, hogy a mesék világában is kalandozzak. Remélem ti is annyi élvezettel olvassátok majd ezeket a rövid meséket, mint amennyi örömet szerez nekünk a megírása és illusztrálása.

 

Simon Dorka

 vagyok, egyelőre érettségi előtt álló, lelkes diák, aki teljes gőzzel készül tovább képi ábrázolás szakra, több művészeti egyetemen is. Egészen kicsi koromtól kezdve imádok rajzolni, közel 10 éven át nyaranként a Zebegényi Művésztelep alkotó táborozója voltam, jelenleg a GYIK műhely aktív tagja vagyok. Régi álmom volt, hogy meséket/könyveket illusztrálhassak, és nagy örömmel fogadtam ezt a csodálatos lehetőséget.

 

 

A mesékre minden jog fenntartva, a szerzők engedélye nélkül sem egészben, sem részleteiben nem használhatók fel, nem terjeszthetők.

            elejére